Mitől sikeres egy nő?

MITŐL SIKERES EGY NŐ?

mitol-sikeres

A siker szubjektív fogalom, de mitől lehetek sikeres nőként? A minitréning sorozaton körbejárjuk azokat a készségeket, viselkedési formákat, melyek segíthetnek azt a sikert elérni, amit az egyes személyek maguknak megfogalmaznak.

A minitréning sorozat alatt kutatási tapasztalatok felhasználásával beszélgetünk a témáról, és interaktív feladatok segítségével felmérjük közösen a legfontosabb, sikerhez vezető tulajdonságainkat.

Az öt alkalmas sorozat tematikája:

1. Motiváció – 2016. november 04. 18.00-20.00

„Az eredetiség képviselői azok, akik előrébb mozdítanak mindannyiunkat. Miután éveken keresztül tanulmányoztam őket, megdöbbentett az a felismerés, hopingvingy érzelmeik nem sokban különböznek a mieinktől. Ugyanúgy félnek, ugyanúgy kételkednek, mint mi. Ami mégis megkülönbözteti őket tőlünk, az a tény, hogy ettől függetlenül is cselekednek. A lelkük mélyén tudják, hogy a kudarcot kevésbé bánnák, mint a tétlenséget.” – Adam Grant

Fontos, hogy tudjuk, problémáink megoldásakor, a mindennapi feladatok elvégzése közben mi alapján cselekszünk, milyen hajtóerőink vannak, amelyek megoldásban segítenek minket. Ezek ismeretében tudatosabban választhatunk stratégiát, és jobban megismerhetjük mások mozgatórugóit is, ami megelőzheti a konfliktushelyzeteket.

2. Kreativitás – 2016. november 11. 18.00-20.00

„A kreativitás az a képesség, hogy a gondolkodás eddigi keretein túlmenően gondolkozzunk, és felfedezzünk szokatlan, sőt néha zseniális kerdojelmegoldásokat.” – Kurt Tepperwein

Miben és hogyan segít nekünk, ha „out of box” módon gondolkodunk, és olyan módszereknek is lehetőséget adunk, amelyeket korábban elutasítottunk, akár ismeretlenségük, akár szokatlanságuk miatt?

3. Érzelmi intelligencia – 2016. november 18. 18.00-20.00

„Kutatási eredmények bizonyítják, hogy életünk majd minden területén fontosabb szerepet játszik az EQ, mint az IQ. Ez a törvényszerűség fokozatosan érvényesül napjainkban, amikor a kontrollra épülő ipari korszakból átlépünk a motivációra épülő információs korszakba.
Az éntudatosság, az önmotiváció és az önmenedzselés kulcs összetevője az empátiának és a társas kapcsolatoknak.” – dr. Stephen Coveyiq

Kutatási eredmények bizonyítják, hogy azok a személyek, akik azonosítani és kezelni/kontrollálni tudják saját érzelmeiket, másokét is hatékonyan befolyásolják, ezzel előnyt biztosíthatnak maguknak a magánéletükben és a munkakapcsolataikban egyaránt.

A fejlett érzelmi képességű embereknek jóval nagyobb esélyük van a sikeres, megelégedett életre, mert teljesítőképességüket is növelni tudják.

4. Munka-magánélet egyensúly – 2016. november 25. 18.00-20.00

„Erőd forrása az egyensúly, avagy a lelki béke. De a békesség nem álmosságot jelent! Békében élni annyit jelent: szövetséget kötsz az erőkkel, ahelyett, hogy harcolnál ellenük.” – Andrew Matthewsbalance

Munkánk hatással van a magánéletünkre, és viszont. Kiemelkedő szakmai teljesítményre csak azoktól számíthatunk rövid és hosszú távon egyaránt, akik az életük többi területén is kiegyensúlyozottak, akik képesek összehangolni a kötelezettségeiket és a feltöltődésüket szolgáló tevékenységeiket, a nemszeretem feladatokat és azt, amiben valóban önmaguk lehetnek.

5. Csapatszellem – 2016. december 02. 18.00-20.00

„A győzelem megszerzéséhez az egyetlen elem, amire minden másnál nagyobb szükség van, az a csapatmunka, de a csapatmunka ugyanakkor a legrémisztőbb fogalom, amivel teamaz ember szembetalálkozhat. Belépni egy csapatba azt jelenti, hogy feladod az egyéniséged egy részét, hajlandó leszel megtenni bármilyen áldozatot, ami szükséges egy nagyobb cél érdekében. Ha hajlandó vagy ezekre a dolgokra, hogy tényleg csapatjátékossá válj, akkor siker fog következni. De egy figyelmeztetés: győződj meg arról, hogy a siker, ami jön, az a siker, amire szükséged van!” – Oz c. film

A magányos harcosok mindig hősnek látszanak, de nem lehet-e célravezetőbb, ha időnként feladjuk az önállóságunk, a függetlenségünk egy részét, ha felvállaljuk, hogy bizonyos kérdésekben szükségünk van mások szakértelmére, segítségére?

A tréningnapok helyszíne: Erdőkertes, Faluház
A tréningsorozat díja: 12.500,-Ft
Egyes tréningnapokon a részvételi díj: 3.000,-Ft

Regisztráció>>

Mielőtt eldöntöd, hogy csatlakozol-e a sorozathoz, gyere el október 28-án az INGYENES betekintőre!
Regisztráció>>