Előadóink

buky-dorka
Büky Dorottya
tréner, kommunikációs és filozófiai tanácsadó

Dorka változatos karrierje érintette a pedagógus pályától a közéleti, társadalmi szerepvállalás különféle formáin, a nagyvállalati PR és PA tapasztalatokon keresztül, a vezetői felelősségvállalás kihívásait. Saját bőrén tapasztalta és tanulta meg, hogy az élet veszélyes, de minden krízis kiváló alkalom és lehetőség a változásra, a fejlődésre. 2010 óta a Feldmár Intézet igazgatójaként a jelenkori legigényesebb pszichológiai/filozófiai/kommunikációs praxis tanítványa és gyakorlója. 2011 óta mozog a legnehezebb terepen, a Feldmár Andrással közösen kidolgozott módszertan alapján, többszörösen elítélt rabokkal dolgozik a börtönben és foglalkozik velük szabadulásuk után. Mélyen hisz abban, – és elért szakmai eredményei is bizonyítják-, hogy minden pillanat, mindannyiunk számára esély az újrakezdésre, újjászületésre.


tevelygokert

http://www.tevelygokertalapitvany.info/ 

Bankszámlaszám: 11600006-00000000-67936168

 

Toth-Robi

Tóth Róbert
www.menekuljelore.hu
+36 20 9 457 081
MBA, mérnök-közgazdász, vegyészmérnök

Süvecz Emese

Süvecz Emese kulturális munkás, a „Mobbing – raising awareness of women victims of mobbing” elnevezésű Daphne-projekt koordinátoraként foglalkozott a munkahelyi pszichoterror jelenségével a MONA Alapítvány megbízásából 2006-ban. Jelenleg a Patent Egyesület munkatársa.

 

Visontai Csongor
dr. Visontai Csongor

Védőügyvéd, főként büntetőügyekkel foglalkozik, emellett az UTE jogi képviselője. Eredeti, tanári diplomáját követően szerzett jogi képesítést. Szakmai gyakorlatának részét képezik a mobbinghoz kapcsolódó ügyek is.

 

coach_150x150_DrMagyarMagdolna
dr. Magyar Magdolna

Ügyvédként több mint 20 éves gyakorlata van kisebb és nagyobb cégek jogi ügyeiben, ami sokszor hr, marketing, sales, külső és belső kommunikáció területére eső feladatok illetve célok integrálását is jelenti a problémamegoldásban, nemcsak jogi eszközökkel. Coach-ként a válsághelyzetek, krízisek, személyes veszteségek, kiégés, munka és magánélet összehangolása, munkahelyi és magánéletbeli változások, nem elég hatékony kommunikáció esetén tud támogató segítséget nyújtani az SF eszköztárával.


SF_logo_feher_hatterrel

Tegyi Enikő
Tegyi Enikő

Brief és team coachként főbb működési területei egyéni, csoportos és team coaching, brief coaching képzés vezetőknek, energizáló coaching programok vezetőknek, teameknek és brief coaching alapú önmenedzsment programok vezetőknek.


SF_logo_feher_hatterrel